12-05-2017

iFusion Analytics en Interoute leveren edge analytics

Deel dit bericht

iFusion Analytics is een samenwerking aangegaan met Interoute, eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, om edge analytics aan te bieden. iFusion Analytics is aanbieder van geïntegreerde big data as a Service (iBDaaS).

Door iFusion’s iBDaaS platform te combineren met Interoutes wereldwijde netwerk van verbonden Virtuele Datacenters (VDC’s), worden organisaties in staat gesteld om data dichter bij de originele bron te verwerken en binnen enkele minuten analytische inzichten te verkrijgen, in plaats van uren te wachten op de resultaten van een query uitgevoerd op een vergrendelde fysiek lokale server.

Overkoepelend systeem
Het partnerschap maakt het mogelijk dat iFusion snel on-demand rekentijd en storage kan opstarten om snellere database queries dicht bij de oorspronkelijke gegevensbron uit te voeren, zodat bedrijven direct van informatie worden voorzien.
Big Data wordt aan de rand van het netwerk van Interoute verwerkt, alvorens deze wordt verzameld, geverifieerd en verzonden naar een centraal systeem. Het centrale iFusion analytics systeem geeft een overkoepelende weergave van alle regionale ingangen.
Door Interoute’s Object Storage en connectoren te gebruiken, kunnen Big Data analytische toepassingen kleinschaliger worden en als pre-loaded templates in de Virtuele Datacenters op regionale ingangen worden toegepast.

Meer informatie: Interoute

Company:

Interoute

Partners