04-05-2017

Pyramid Analytics op tweede plaats in Dresner Collective Insights 2017 marktonderzoek

Deel dit bericht

Pyramid Analytics heeft de tweede plaats behaald van achttien Business Intelligence-leveranciers in de Collective Insights Market Study van Dresner Advisory Services, een onafhankelijk adviesbureau.

Medeoprichter en CEO van Pyramid Analytics Omri Kohl is blij met de wereldwijde erkenning. “Dit is een positieve erkenning voor onze inzet om klanten een ​​robuust collaboratief business analytics platform te leveren. Het Pyramid-platform blijft disruptief in de markt door de toonaangevende mogelijkheden voor samenwerking, governance en storytelling, waarmee iedereen in een organisatie gezamenlijk datagedreven beslissingen kan nemen.”

Samenwerking
Het rapport van Dresner bevestigt dat Pyramid Analytics de sterkste mogelijkheden biedt op de volgende kritische gebieden.
• Samenwerking: Annoteren, delen, beoordelen en onderhouden van discussies over content.
• Governance: Data lineage, versiebeheer, sign-on, gedefinieerde toegangsniveaus, gebruiksmonitoring, en de mogelijkheid om officiële gegevensbronnen te certificeren.
• Data storytelling: Author highlighting, navigatiehulpmiddelen, gebruikersinteracties en door de gebruiker gedefinieerde flows.
• Integratie met Enterprise Collaboration Frameworks: Bevat functionaliteit en ondersteuning voor de meest populaire enterprise samenwerkingsframeworks van vandaag, waaronder Yammer, Jive en Chatter. Gebruikers kunnen de content die zij hebben gemaakt in Pyramid Analytics in deze frameworks integreren en commentaar geven op alle niveaus van de applicatie.
 
Pyramid Analytics is een compleet analytisch platform dat self-service analytics combineert met centrale governance, wat een optimale samenwerking oplevert voor organisaties. Deze samenwerking rond datasets en rapporten gaat verder dan enkel content, context en een enkele bron van de waarheid.
 
Sterke prestaties
Het Collective Insights onderzoek verschijnt voor het tweede jaar. Het biedt een wereldwijde analyse van collaboratieve Business Intelligence tools en is gebaseerd op een eigen meetinstrument voor leveranciersprestaties. Dit onderzoek helpt gebruikers van Business Intelligence technologie om een leverancier te kiezen die het beste past bij hun organisatorische eisen.
“Vorig jaar hebben we ons onderzoeksrapport voor collaboratieve Business Intelligence uitgebreid met gebruikersbeheer en data storytelling om een volledig beeld te krijgen van hoe gebruikers op technologie vertrouwen om de consistentie van informatie te verbeteren en besluitvorming in groepen te versnellen. Wij feliciteren Pyramid Analytics wederom met zijn zeer sterke prestaties in dit jaarverslag,” zegt Howard Dresner, oprichter en chief research officer van Dresner Advisory Services.
 
Klik hier om de Dresner Collective Insights 2017 Market Study te downloaden.

Partners