19-04-2017

Capgemini presenteert Top-tien finalisten van de InnovatorsRace50

Deel dit bericht

Capgemini heeft de Top-tien finalisten in de InnovatorsRace50 gepresenteerd, een wereldwijde competitie voor startups in de aanvangsfase waarmee zij de potentie kunnen laten zien van hun producten, diensten of innovatieve technologie. Deze editie van de Innovators Race, ter gelegenheid van Capgemini’s vijftigste verjaardag dit jaar, staat in het teken van innovatief ondernemerschap.

Capgemini heeft voor de InnovatorsRace50 totaal 928 inschrijvingen uit 37 landen ontvangen. Hieruit zijn 50 projecten geselecteerd voor een presentatie aan een panel van experts. Tien finalisten zijn uiteindelijk genomineerd, en deze tien worden vervolgens in contact gebracht met technologie- en ICT-experts van Capgemini in vijf zogenaamde Applied Innovation Exchanges (AIE’s) in San Francisco, Parijs, München, Mumbai en Londen. Gedurende twee maanden worden ze in de Applied Innovation Exchanges klaargestoomd voor de praktijk.

De finalisten zijn per categorie:
GovTech & Social Enterprises:
- Buddy4Study uit Noida (India)
- Lili smart uit Lyon (Frankrijk)
FinTech & Mobility:
- Finn.ai uit Vancouver (Canada)
- Bud uit Londen (VK)
Consumers & Well-Being:
- Kinematics uit Berlijn (Duitsland)
- Hippogriff uit Sundbyberg (Zweden)
Digital Processes & Transformation:
- Cupris uit Londen (VK)
- Tensorflight uit Sydney (Australië)
Data & Security:
- Ouistiti uit Parijs (Frankrijk)
- Foxintelligence uit Parijs (Frankrijk)

Van 15 tot 17 juni zullen de tien finalisten hun projecten in Parijs op de Capgemini stand presenteren tijdens de VivaTech, de techshow voor startups.

Meer informatie: InnovatorsRace50

Company:

Capgemini

Partners