13-04-2017

Frank van der Woude nieuwe Managing Director SAS Nederland

Deel dit bericht

SAS Nederland heeft Frank van der Woude benoemd tot Managing Director. In zijn nieuwe functie wordt Van der Woude verantwoordelijk voor de strategie en verkoopresultaten van SAS Nederland.

SAS haalt met Van der Woude een ervaren manager in huis. Hij is afkomstig van Wolters Kluwer Tax & Accounting waar hij de afgelopen 4 jaar de functie van Managing Director voor de Nederlandse markt bekleedde. In deze rol wist hij versnelde groei van het bedrijf te realiseren en het marktleiderschap van onder meer Twinfield op het gebied van cloud-based accounting te verstevigen. Daarvoor werkte Van der Woude ruim 20 jaar in verschillende directiefuncties bij onder meer Fujitsu, Philips, Imtech, Watermark en Qurius.

SAS is volgens Van der Woude een innovatief bedrijf met een indrukwekkend klantportfolio. “Met de toenemende hoeveelheid data en daaruit voortvloeiende behoefte aan data science en analytics, heeft het bovendien een uitstekende uitgangspositie om verder door te groeien. Ik zie ernaar uit de organisatie hierbij te begeleiden en ervoor te zorgen SAS haar volledige marktpotentie benut.”

Bert Boers, Regional Vice President bij SAS heeft er veel vertrouwen in dat Frank van der Woude met zijn expertise en ondernemende en gedreven persoonlijkheid de grenzen van SAS kan verleggen. “Daarmee bengt hij SAS en onze klanten op succesvolle wijze naar een volgende groeifase. We zien dat veel Nederlandse organisaties serieuze stappen zetten op weg naar een datagedreven bedrijfsvoering. SAS helpt hen met analytics nieuwe dingen te bereiken die voorheen onmogelijk leken.”

Company:

SAS

Partners