04-04-2017

SAS introduceert met Cisco platform voor analyse IoT-data

Deel dit bericht

Cisco en SAS hebben het eerste edge-to-enterprise platform voor IoT-analytics gecreëerd door Cisco Unified Computing te combineren met de krachtige analytics van SAS.

Of het nu gaat om het real-time benaderen van winkelend publiek, het helpen van hartpatiënten of het uitvoeren van preventief onderhoud aan bruggen en sluizen: het Internet of Things (IoT) raakt ons op vele vlakken en biedt talloze mogelijkheden. Maar de juiste hardware en software selecteren en op elkaar afstemmen om deze mogelijkheden ook te kunnen benutten, is een lastige uitdaging. Om organisaties hierbij te helpen is het Cisco & SAS Edge-to-Enterprise IoT Analytics Platform ontwikkeld.

Edge
Het platform is flexibel en schaalbaar en helpt organisaties bij het toepassen van analytics op verschillende lagen van het netwerk, Door streaming analytics direct in te zetten aan de rand van het netwerk kunnen organisaties zich richten op het ontdekken van interessante inzichten in plaats van tijd en energie te steken in het zelf creëren van een IoT-platform.

Zakelijke waarde
“De echte waarde van het IoT ligt in de data die het oplevert”, zegt Alan Webber, IDC Research Director. “Maar data is op zichzelf niet waardevol totdat je er analytics en analyses op loslaat. Zo wordt data omgezet in informatie, kennis en actie. Dat is ook wat deze samenwerking tussen SAS en Cisco zo bijzonder maakt.

Meer informatie over het nieuwe platform van SAS en Cisco.
Lees het onderzoeksrapport SAS takes Event Stream Processing to Cisco’s Edge for Internet of Things Stack.

Partners