28-03-2017

Unisys kondigt Artificial Intelligence Center of Excellence aan

Deel dit bericht

Unisys kondigt een nieuw Artificial Intelligence Center of Excellence (CoE) aan. Gebruikers krijgen via dit online kenniscentrum gratis toegang tot hulpmiddelen om hun expertise op het gebied van geavanceerde data analytics te vergroten.

Het CoE zal in mei van dit jaar worden geopend en helpt gebruikers en organisaties met:
• Machine learning – Met behulp van instructies van experts en algoritmen voor machine learning kunnen gebruikers voorspellende modellen bouwen die op hun bedrijfsspecifieke behoeften aansluiten. Banken kunnen de hulpmiddelen bijvoorbeeld gebruiken om modellen te bouwen die creditcardfraude voorspellen en voorkomen, terwijl luchtvaartmaatschappijen de mensenstroom op luchthavens kunnen voorspellen of vluchtaansluitingen kunnen verbeteren.
• Cognitive computing – Gebruikers kunnen gebruik maken van chatbots en computergestuurde assistenten die helpen met het oplossen van problemen bijvoorbeeld op het gebied van helpdesk en overige ondersteuning van eindgebruikers.
• Cyber analytics – Het CoE geeft toegang tot hulpmiddelen om cyberbeveiligingsdreigingen te voorspellen door detectie van ongewoon of afwijkend gebruikersgedrag en kwetsbaarheden die aangetroffen worden bij de analyse van de netwerk- en systeem-gegevens uit de operationele gebruikersomgeving.
• Internet of Things analytics – Het CoE maakt gebruik van locatie-bewuste softwareoplossingen om gebruikers te helpen met het overzien en doorgronden van enorme hoeveelheid data die IoT-apparaten genereren.

Meer informatie: Unisys

Partners