03-02-2017

Software AG Digital Business Platform beschikbaar op Google Cloud

Deel dit bericht

Software AG gaat een samenwerking aan met het Google Cloud Platform en stelt hier het webMethods Hybrid Integration Platform direct beschikbaar.

Volgens Wilfred Harbers, Director Solutions bij Software AG Benelux, zorgt het partnerschap tussen Software AG en het Google Cloud Platform ervoor dat enterprise-klanten op een veilige manier van on-premise over kunnen gaan naar een open, veilige en toekomstbestendige cloud, gebruikmakend van het webMethods Hybrid Integration Platform. “Door onze innige samenwerking met Google kunnen we ondernemingen beter helpen bij het maken van de overstap naar de cloud.”

CTO Wolfram Jost bij Software AG, geeft aan: “Bedrijven hebben Hybrid Integration nodig omdat het zowel on-premise als cloud-modellen ondersteunt. Door een afzonderlijke infrastructuur voor cloud-integratie te creëren, ontstaat er een extra informatiesilo en worden de voordelen van cloud-adoptie gereduceerd. Met het Google Cloud Platform breiden we de beschikbare cloud-opties uit voor onze klanten, om silo-integratie juist te voorkomen.”
Als gevolg van de samenwerking kunnen klanten van Software AG nu het Google Cloud Platform gebruiken om hun integratie-infrastructuur te laten draaien.

Software AG’s webMethods Hybrid Integration Platform werd onlangs uitgeroepen als leader van de ‘leveranciers die er het meest toe doen’ in het rapport ‘The Forrester Wave: Hybrid Integration for Enterprises, Q4 2016.’
Meer informatie: Software AG

Partners