01-02-2017

Information Builders is Platina sponsor van DW&BI Summit 2017

Deel dit bericht

Information Builders is Platina sponsor van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam plaats vindt.

Information Builders is leverancier van oplossingen op het gebied van Business Intelligence, analytics, data-integratie en datakwaliteit, die klanten in staat stellen hun prestaties en innovatief vermogen te verbeteren en meer waarde te genereren. Information Builders heeft een actief klantenbestand met ruim 12.000 grootschalige installaties bij meer dan 8.000 organisaties.
Information Builders is opgericht in 1975 en een van de grootste private softwarebedrijven. Het hoofdkantoor is te vinden boven Madison Square Garden in New York en het bedrijf is actief vanuit meer dan 60 vestigingen in de hele wereld.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam. De DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Mark Madsen, Pieter den Hamer, Erik Fransen, Kishan Shri, Rick van der Lans, William McKnight, Jos Kuiper, Rutger Rienks en Bart Baesens. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Fast Data, Data Lakes, Datavirtualisatie, Analytics, Logical Datawarehouse, Data Vault en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2017.
Meer informatie over Information Builders

Partners