17-01-2017

Glassbeam kondigt ondersteuning aan voor Tableau 10

Deel dit bericht

Big Data platform Glassbeam heeft ondersteuning voor Tableau 10 aangekondigd, waardoor gebruikers voorzien worden van verbeterde data mashups, datavisualisatie en dashboard-mogelijkheden voor oplossingen die met Glassbeam IoT Analytics zijn gebouwd. Glassbeam is aanbieder van cloudgebaseerde machine data analytics software voor de IoT-industrie.

Glassbeam was al reeds Tableau OEM partner sinds de lancering van haar cloudgebaseerde analytics software, waardoor high performance analyse van relevante machine data mogelijk werd gemaakt. De datatransformatie engine van Glassbeam kan zeer complexe machine gegenereerde data in gestructureerde formaten omzetten. Deze data kunnen vervolgens met behulp van Tableau inzichtelijk gemaakt worden.

Innovatieve toepassing
Met Tableau versie 10 breidt Glassbeam de integratie uit met interactieve dashboards en verbeterde data mashups en datavisualisatie. Volgens Stephanie Richardson, Director of Product Marketing bij Tableau, levert de combinatie van Glassbeam en Tableau een innovatieve toepassing van Tableau’s mogelijkheden voor de opkomende Internet of Things industrie. Puneet Pandit, CEO en oprichter van Glassbeam, beaamt dat het aanbod van Glassbeam, ondersteund door Tableau, een krachtige combinatie is van machine data analyse en uitstekende datavisualisatiemogelijkheden.

Meer informatie: Glassbeam

Partners