13-01-2017

VCD IT Groep presenteert kennisplatform Industrie Verbinding

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener VCD IT Groep heeft het kennisplatform Industrie Verbinding gelanceerd. De website van het platform nodigt organisaties uit om met elkaar in gesprek te gaan over actuele ICT-vraagstukken in de industrie.

Van blogs tot e-books: de bezoeker kan zich volledig inlezen op het gebied van verschillende actuele thema’s zoals Smart Industry, innovatie, security en cloud. VCD IT Groep hoopt met het platform antwoorden te bieden op veel gestelde vragen en een koppeling tussen IT en industrie te leggen. Onderwerpen komen aan bod die voor de industrie relevant zijn zoals smart data, effect van data analytics, robotisering, Big data en IoT.

Uiteenlopende industrieën
Naast de verschillende thema’s is er ook aandacht voor de verscheidene subindustrieën zoals de chemische industrie en de machinebouw. VCD IT Groep onderscheidt in totaal vijf industrieën die veel onderlinge verschillen kennen, maar vooral ook overeenkomen in één belangrijke vraag: hoe kan ICT mijn organisatie verder helpen? Op www.industrieverbinding.nl is een grote hoeveelheid relevante informatie op het snijvlak van IT en industrie te vinden.

Company:

VCD

Partners