06-01-2017

Qlik is Platina sponsor van DW&BI Summit 2017

Deel dit bericht

Qlik is Platina sponsor van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam plaats vindt.

Qlik is aanbieder van een visual analytics platform en pionier op het gebied van selfservice Business Intelligence. Qlik’s portfolio bevat de oplossingen Qlik Sense, QlikView and Qlik Cloud, en voldoet aan een groeiende behoefte van klanten aan rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics, ongeacht de locatie van data.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam. De DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Mark Madsen, Pieter den Hamer, Erik Fransen, Kishan Shri, Rick van der Lans, William McKnight, Jos Kuiper, Rutger Rienks en Bart Baesens. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Fast Data, Data Lakes, Datavirtualisatie, Analytics, Logical Datawarehouse, Data Vault en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2017.

Partners