05-01-2017

Trifacta wint Dresner Advisory Services Technology Innovation Award 2016

Deel dit bericht

Trifacta heeft een Dresner Advisory Services 2016 Technology Innovation Award gewonnen in de categorie End User Data Preparation. Aanbieder van Data Wrangling software Trifacta is voor het tweede opeenvolgende jaar winnaar in deze categorie.

De prijsuitreiking identificeert leiders op basis van verschillende Wisdom of Crowds-marktonderzoeken. Deze rapporten zijn gebaseerd op gegevens van eindgebruikers en geven een overzicht van de Business Intelligence- en Analyticsmarkten. Volgens VP marketing Joe Scheuermann bij Trifacta is Dresner Advisory Services een gerenommeerd marktanalysebedrijf met diepgaande kennis op het gebied van data preparation. “Deze erkenning bevestigt de reacties van onze duizenden wereldwijde klanten dat we de meest intuïtieve, gebruikersvriendelijke data wrangling oplossing in de markt bieden.”

In 2016 is Trifacta door IDC erkend als Innovator op het gebied van self-service data preparation, vermeld in The Channel Company’s 2016 Big Data 100 list, als top vendor geselecteerd in de 2016 Self-Service Data Preparation & Cataloguing Market Update van Bloor Research en door Enterprise Strategy Group aangemerkt als Delta-V Award winner in de big data platforms categorie.

Meer informatie: Trifacta

Partners