08-12-2023

SQream behaalt SOC-2 Type II certificering voor Data Lakehouse Blue

Deel dit bericht

SQream kondigt aan dat het Service Organization Control 2 (SOC-2) Type II-certificering heeft behaald voor haar data preparation lakehouse Blue, waarmee het voldoet aan de industrienormen voor beveiliging en gegevensbescherming. Deze certificering is een belangrijke mijlpaal en maakt alle cloudproducten van SQream officieel gecertificeerd.

Het platform bleek te voldoen aan de strenge compliance-standaarden en beperkingen die zijn opgesteld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), waarmee de voortdurende toewijding van het bedrijf aan het behoud van de veiligheid, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en privacy van zijn systemen voor zijn klanten wordt aangetoond.

SOC-2 Type II is de toonaangevende industrienorm die naleving van de beveiliging garandeert door middel van een grondige inspectie van de processen van het bedrijf voor het beheer van klantgegevens, waaronder de manier waarop informatie wordt geïdentificeerd, vastgelegd, verwerkt en gerapporteerd door verschillende systemen. De audit werd uitgevoerd door EY, een onafhankelijke auditor. Het behalen van de SOC 2 Type II compliance toont aan dat Blue klanten bescherming biedt tegen inbreuken op de beveiliging en de privacy van gegevens waarborgt.

"Als data- en analytics-acceleratiebedrijf is het ontvangen van de SOC-2 Type II-certificering voor Blue een belangrijke mijlpaal in het blijven opbouwen van vertrouwen bij onze klanten en organisaties wereldwijd die op zoek zijn naar veilige partners om hen te helpen hun datagebruik en -beheer te maximaliseren. Deze prestatie weerspiegelt ook SQream's voortdurende inspanningen, investeringen en toewijding aan het leveren van cloud-native oplossingen van topniveau," zegt Ami Gal, CEO van SQream.

Partners