20-12-2016

BT en T-Systems bieden SAP-oplossingen binnen BT’s cloudecosysteem

Deel dit bericht

BT en T-Systems kondigen een samenwerkingsovereenkomst aan gericht op de levering van clouddiensten voor SAP-oplossingen. Door deze overeenkomst kan BT klanten verbinden met datacenters van T-Systems die SAP’s cloudaanbod hosten en zo toegang bieden tot Dynamic Services for SAP.

Klanten van BT kunnen profiteren van toegang tot bedrijfsapplicaties van SAP en operationele diensten voor SAP HANA ‘as-a-service’ die worden beheerd door T-Systems en ze krijgen via BT Cloud Connect toegang tot SAP-services gehost in datacenters van T-Systems. Cloud Connect bouwt voort op de aanwezigheid van BT in bijna 200 landen en gebieden, met specifieke ‘Points of Presence’ op grote internet peering en zakelijke ‘hubs’ over de hele wereld. Hierbij kunnen SAP-klanten ook gebruikmaken van Connect Intelligence, BT’s dienstverlening op het gebied van applicatieprestatiemanagement. Cloud Connect biedt op dit moment netwerkconnectiviteit met clouddiensten van providers zoals Microsoft, Amazon, Salesforce en BT’s eigen Cloud Compute-aanbod.

Beschikbaarheid
BT Compute voor SAP-oplossingen is een platform-as-a-service-dienst die wordt geleverd als een managed service, via één servicedesk en ondersteund door gekwalificeerde technische desks die de kwaliteit van de dienst proactief moeten beheren en waarborgen. BT Compute voor SAP is vanaf begin 2017 beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en op het Europese vasteland.

Meer informatie: T-Systems

Tags:

Sap Hana, Cloud, PaaS, SAP

Company:

BT, SAP, T-Systems

Partners