19-12-2016

HPE Enterprise Services introduceert Managed Services voor Microsoft Azure

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt HPE Managed Services voor Microsoft Azure aan. Dit is een uitgebreid servicepakket dat bedoeld is voor het platform van de publieke cloud.

Bedrijven die hun traditionele, privé en publieke cloudinfrastructuren inrichten en gebruiken moeten rekening houden met de IT-afdeling, applicatiebeheerders en bedrijfsonderdelen die te maken hebben met een reeks complexe uitdagingen bij het managen van de infrastructuur. De Managed Services voor Microsoft Azure van HPE Enterprise Services spelen hierop in door toegang te bieden tot een volledig beheerbare service om de end-to-end hybride infrastructuur te managen. Dit moet volgens HPE efficiëntievoordelen opleveren zodat bedrijven zich kunnen toeleggen op hun core business.

Pakket
HPE Managed Services voor Microsoft Azure biedt bedrijven de mogelijkheid hun pakket aan te passen aan specifieke applicatiewensen en bedrijfsbehoeften. Het pakket bevat:
- beheer van virtual server, opslag en netwerkinfrastructuur, zodat klanten zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren;
- het aanbieden of afbouwen van service en beheer van infrastructuurconfiguratie zodat klanten het gebruik van hun middelen op basis van hun applicatiebehoeften kunnen beheersen;
- IT-ondersteuning, actieve directory management en besturingssysteem patching om bedrijven te helpen hun doelen te behalen;
- backup en recovery en beveiligingsopties om bedrijfsdata te beveiligen en om securitycertificaten te ondersteunen.
HPE Enterprise Services biedt bovendien applicatiemigratie en -transformatiediensten, cloud native applicatieontwikkeling en een compleet pakket aan Big Data en Analytics tools. Dit pakket bevat onder andere data lake setup services en analytics voor applicatieontwikkeling en -management.

Partnership van HPE en Microsoft
In 2015 kondigden HPE en Microsoft een driejarig Cloud Platform Initiative aan om innovatie binnen hybride cloud computing te bevorderen. De lancering van Managed Services voor Microsoft Azure onderstreept HPE’s toewijding om klanten innovatieve hybride clouddiensten te leveren die voor hen belangrijk zijn.

Meer informatie: HPE

Tags:

Azure, Cloud

Company:

HPE

Partners