16-12-2016

Yellowfin lanceert gevirtualiseerde data preparation module voor analytics

Deel dit bericht

Yellowfin heeft een geïntegreerde en gevirtualiseerde data preparation module voor analytische doeleinden gelanceerd. Tegelijkertijd met de introductie van de data preparation module lanceerde de leverancier van Business Intelligence- en analysesoftware de nieuwste versie van haar BI-platform Yellowfin 7.3.

De nieuwe data preparation module is volledig geïntegreerd in de metadata-laag van het BI platform van Yellowfin. De data preparation module stelt volgens Yellowfin organisaties in staat om alle gegevens die men wil gebruiken voor rapportage- en analysedoeleinden, eenvoudig en in één enkele BI-omgeving aan te maken, te profileren, opschonen, vormgeven, aanvullen, beveiligen en te publiceren. De data preparation module is onderdeel van de standaard Yellowfin-licentie en brengt geen extra kosten met zich mee.

De data preparation module werd speciaal ontworpen om af te rekenen met problematiek bij voorbereiding van data voor analysedoeleinden. De module doet dit op drie manieren:
- Rechtstreekse integratie van data preparation processen in één enkele analyse-omgeving
- Uitgebreide capaciteit voor dataprofilering
- Geautomatiseerde best practices functionaliteit voor de modellering van metadata.

Yellowfin 7.3
Yellowfin 7.3 biedt verbeteringen voor wat betreft de capaciteit voor geavanceerde datavisualisatie, waaronder de introductie van functies als Set Analysis en de nieuwe Content Creation Canvas. Yellowfin 7.3 omvat tevens een nieuwe reeks API-connectors met vooraf geconfigureerde dashboards voor gebruik met webtoepassingen van derden.
De nieuwe API-connectors in Yellowfin 7.3 zijn compatibel met Salesforce, Zendesk, Xero, Facebook, Expensify, MailChimp, XE (Standard & Medium Edition), Ring Central, SurveyMonkey en World Weather Online. Er werden eveneens nieuwe en verbeterde versies van de Twitter- en de Google Analytics-connectors van Yellowfin geïntroduceerd. Kijk voor meer informatie over de verschillende connectoren op de Yellowfin Marketplace.

Meer informatie: Yellowfin

Partners