14-12-2016

Axians opent locatie in B. Amsterdam

Deel dit bericht

Op 1 januari 2017 worden de deuren geopend van de nieuwe vestiging van Axians in B. Amsterdam. Geen standaard locatie, maar een plek in een ecosysteem voor innovatie, educatie en groei. Vanuit deze inspirerende omgeving waar verbinding centraal staat, verwacht Axians verder te kunnen groeien in zowel kennis als oplossingen in onder andere Advanced Analytics, Big Data, Cloud en IoT.

Moedermaatschappij VINCI Energies van Axians heeft als strategie op de lange termijn om positieve industriële en zakelijke samenwerkingsverbanden te stimuleren met startups door bestuurlijke ondersteuning en financiële mogelijkheden te bieden om innovatieve ideeën door te ontwikkelen tot prototypes en hiermee te experimenteren. Een eerste stap hiervoor werd gemaakt in juni door een belang te nemen in HAL24K, een startup die gespecialiseerd is in de verwerking gegevens voor smart cities.

Axians neemt een vervolgstap hierop met de opening van een locatie in B. Amsterdam. Hiermee kiest Axians er bewust voor om zichzelf in het midden van deze innoverende en ondernemende wereld te blijven ontwikkelen en de samenwerking op te zoeken. Juist deze samenwerking vormt de basis van het succes van de netwerkorganisatie van VINCI Energies.

Meer informatie: Axians

Partners