01-12-2016

Hewlett Packard Enterprise breidt Cloud28+ Community uit

Deel dit bericht

Tijdens Discover London 2016 heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) de uitbreiding van Cloud28+ aangekondigd. Cloud28+ is een programma dat klanten verbindt met een wereldwijd open partnerecosysteem van cloud service providers.

Twee en een half jaar geleden lanceerde HPE het programma in Europa, als community voor zowel bedrijven als organisaties in de publieke sector. Dit met het gemeenschappelijke doel om obstakels binnen de cloud weg te nemen. De community en haar bereik groeide snel en op dit moment heeft Cloud28+ meer dan 330 HPE partners op gebied van service providers, ISV’s, Value Added Resellers, Distributors en System Integrators.

Marktplaats
Gezamenlijk bieden ze klanten de juiste mix van resources en services op gebied van cloudoplossingen. De Cloud28+ catalogus bestaat uit meer dan 1300 services, met onder andere Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS).
Cloud28+ verbindt partners en bedrijven als een marktplaats; klanten zoeken hun ideale partner voor de oplossing van hun individuele workload en eigen regelgeving. Dit kan gaan over prijs, SLA, certificatieniveau, securityvoorkeuren en geografische locatie.

Krachten bundelen
Door de groeiende behoefte breidt HPE Cloud28+ wereldwijd uit, waardoor partners van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen. Dit kan op twee manieren: partners kunnen ervoor kiezen deel uit te maken van bestaande gemeenschappen of ze kunnen hun krachten bundelen met HPE en andere organisaties in hun regio’s, om zo zustergemeenschappen op te richten. Deze gemeenschappen zijn uiteraard nog steeds gelieerd aan dezelfde catalogus voor cloudservices.
Senior Vice President Solutions Development & Cloud John Tomljanovic bij DSM Technology Consultants is enthousiast om als eerste Amerikaanse Service Provider deel te nemen aan de Cloud28+ community. “Cloud28+ past goed bij onze missie om vertrouwde, op maat gemaakte, cloudservices te bieden aan klanten.”

Hybride cloud
Met de internationale uitbreiding verwacht HPE dat de community zal groeien naar 700 leden en meer dan 6000 services. De reden van de uitbreiding is de wereldwijd groeiende belangstelling in de hybride cloud: klanten en organisaties in verschillende regio’s vragen naar dezelfde typen adviezen en expertises. Daar bovenop biedt een groeiend aantal Solution Providers cloudservices aan. Bovendien bieden steeds meer solution providers clouddiensten aan klanten. Voor een succesvolle cloudimplementatie is het belangrijk om deze bedrijven in de community op te nemen.

Tags:

Cloud, Cloud28+

Company:

HPE

Partners