01-12-2016

QNH behaalt bij Microsoft naast acht Gold nu ook een Silver competentie

Deel dit bericht

Met het behalen van de Small and Midmarket Cloud Solutions competentie is QNH nu met acht competenties Gold en met een Silver competentie Certified Partner van Microsoft.

Naast de Silver status van ‘Small and Midmarket Cloud Solutions’ kende Microsoft QNH al eerder acht keer de Gold status toe voor ‘Data Analytics’, ‘Devices and Deployment’, ‘Datacenter’, ‘Application Development’, ‘Collaboration and Content’, ‘Cloud Productivity’, ‘Cloud platform’ en ‘Midmarket Solutions provider’.

Trots op Microsoft competenties
CEO Hen Snackers van QNH Consulting was al trots op de acht Gold competenties. “Maar deze Silver competentie voor de Small and Midmarket Cloud Solutions maakt dat we wederom bevestiging krijgen voor het maken van de juiste keuze van onder meer cloud als één van de centraal gestelde thema’s binnen QNH.”

Niet zomaar  
QNH laat volgens Snackers met deze competenties zien dat het bedrijf aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en een positieve beoordeling van klanten, die gemeten wordt via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. “Eén van de grote voordelen van deze Gold en Silver status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een innoverende en ervaren IT-dienstverlener in zee gaan, die toegang heeft tot alle expertise en nieuwste technologieën van Microsoft”, aldus Hen Snackers.

Meer informatie: QNH

Company:

QNH, Microsoft

Partners