07-11-2016

Teradata Innovation Forum 2016 in teken van analytics-initiatieven

Deel dit bericht

Teradata houdt op 22 november 2016 het jaarlijks Teradata Innovation Forum 2016 in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het forum is de ideale gelegenheid om te horen over de nieuwste datawarehousing- en analytics-initiatieven, oplossingen en programma’s van klanten en partners van Teradata.

Het Teradata Innovation Forum is een jaarlijks evenement waar onder andere data- en business-analisten, BI-professionals, Hadoop-ontwikkelaars, enterprise-architecten en CIO’s zich volledig kunnen laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in datawarehousing en analytics. In de ochtend zijn er presentaties door Stephen Brobst, CTO van Teradata, Michael Whitehead, CEO van WhereScape en Luca Decarli, Customer Value General Manager van de Saudi Telecom Company. In de middag zijn er drie verschillende break-out tracks met zowel technische als business onderwerpen. Hella Hueck, verslaggever en ook bekend van RTL Z, zal de dag modereren.

Innovatie en technologie
Tijdens het middagprogramma zullen diverse sprekers van klanten en partners van Teradata hun visie delen, waaronder David Prinsen, Informatie Architect bij NXP, Amanda Gerdes, Manager Data Engineering Business Intelligence, Blizzard Entertainment (bekend van World of Warcraft) en Harry Huisman en Robbert Slegers, respectievelijk manager en BI-specialist bij de Belastingdienst. Verder is ook het Nederlandse team van Teradata vertegenwoordigd door Natalino Busa, Head of Applied Data Science, en Tobias Temmink, Technology Officer. Het forum wordt afgesloten met een walking dinner en spectaculair entertainment.

Deelname aan het evenement is gratis, maar er is nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie en registratie, klik hier.

Partners