16-05-2016

Rocket Software levert selfservice data preparation voor IBM i Platform

Deel dit bericht

Rocket Software kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Rocket Discover voor IBM i. Rocket Discover voor IBM i is een Business Intelligence oplossing die zakelijke gebruikers in staat stelt om met selfservice data preparation en visualisatie aan de slag te gaan, om zonder afhankelijkheid van de IT-afdeling eenvoudig toegang te krijgen tot op IBM i opgeslagen data.

Rocket heeft tevens de beschikbaarheid van Rocket Lifecycle Manager for Mobile aangekondigd. Dit is een mobiele applicatie lifecycle managementoplossing voor het IBM i platform. Met intelligente gidsen, minder clickacties, een intuïtieve browser/tabletgebaseerde interface en een architectuur die is geoptimaliseerd voor analytics, breidt Rocket Discover voor organisaties hun investeringen in IBM i uit met deze aanpak die exploratie en deling van IBM i data snel en eenvoudig maakt.
Zakelijke gebruikers kunnen met eenvoudige creatie van dashboards en queries zelf aan de slag, onafhankelijk van hun IT-afdeling. Dit moet sneller en slimmer besluiten mogelijk maken.

Meer informatie: Rocket Software

Partners