26-10-2016

SAP kiest voor Microsoft Azure om bedrijven te helpen bij HR-transformatie

Deel dit bericht

Microsoft maakt een uitbreiding bekend van het partnerschap met SAP voor het leveren van publieke-clouddiensten aan de SAP SuccessFactors HCM Suite.

SAP maakt haar cloudgebaseerde oplossingen voor human capital management de komende vijf jaar beschikbaar op Microsoft Azure. Dit is SAP’s eerste stap in het aanvullen van de eigen infrastructuur en het draaien van SAP SuccessFactors-oplossingen in een publieke cloud van een derde partij, wat blijk geeft van de ervaring die beide partijen hebben in het ondersteunen van grootzakelijke klanten over de hele wereld. Met de toevoeging van Azure heeft SAP een vertrouwde, wereldwijde cloud en een krachtig dataplatform om bedrijven te helpen hun human resources-transformatie te stimuleren en de potentie om bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren.

Digitale transformatie
Volgens Judson Althoff, executive vice president, Worldwide Commercial Business van Microsoft zetten zowel Microsoft als SAP zich in voor het ondersteunen van digitale transformatie in alle bedrijfsonderdelen. “De combinatie van SAP’s innovatieve oplossingen voor human capital management en Microsoft’s intelligente cloud is voor bedrijven over de hele wereld een aanvulling waarmee zij het potentieel en de vaardigheden kunnen optimaliseren van hun meest waardevolle middelen: hun medewerkers.”

Capaciteit
SAP zal aanzienlijk meer capaciteit hebben voor het draaien van operationele workloads van SAP SuccessFactors-oplossingen op Azure – te beginnen met demo-omgevingen – om de aanhoudende groei van klanten te ondersteunen. Azure biedt security op hoog niveau, een open developer-platform en geavanceerde datadiensten die allerlei organisaties kunnen inzetten voor innovatie en groei. Met bijna negentig procent van de Fortune 500 als klant wordt de Microsoft Cloud meer aangeboden in wereldwijde datacenterregio’s dan de cloud van welke andere leverancier dan ook.

Meer informatie: Microsoft

Tags:

HRM, Cloud, Azure

Company:

Microsoft, SAP

Partners