17-10-2016

Rittal organiseert congres IoT on the Edge

Deel dit bericht

Rittal organiseert het congres IoT in the Edge waarmee het wil inspelen op trends, ontwikkelingen en vragen die leven in de markt. Het bedrijf wil de dialoog aangaan met klanten en andere geïnteresseerden via een unieke congresserie. Rittal is fabrikant van IT-infrastructuuroplossingen en -diensten.

Op 1 december 2016 zal het eerste congres in de reeks worden gehouden. Het congress Internet of Things on the Edge heeft als thema: You’ve navigated the Cloud but are you lost in the fog? Product Manager IT-infrastructuur André Hiddink bij Rittal merkt duidelijk dat het onderwerp IoT en Smart Industry bij steeds meer IT- en industriële klanten en partners een plek op de agenda krijgt. “Daarbij kijken velen terecht, niet alleen naar wat big data aan mogelijkheden biedt, maar ook of IoT zich laat inpassen in bestaande processen en omgevingen.”

Deskundigen aan het woord
Rittal wil met dit internationale congres IoT en Smart Industry in een bredere context op de agenda zetten en alle mogelijke vragen daarover te bespreken. Drie internationale deskundigen zijn graag bereid hierover met klanten, partners en geïnteresseerden het gesprek aan te gaan:
- Jason Rylands: Rittal Head of Datacenter systems, start de middag door zijn kijk op de impact van Internet- en Industry Internet of Things (IIOT) Driving the Edge uit te leggen.
- Sebastian Ritz: CEO van de Duitse software en services provider iNNOVOCloud, bespreekt de impact van Smart Industry op uw huidige IT-infrastructuur en de oplossingen met Balanced Cloud Containers en Virtual Private Clouds.  
- John Laban: OCP Representative for Europe, brengt als laatste spreker de aanwezigen op de hoogte van de OCP ontwikkelingen bij onder andere Facebook en Verizon, en legt uit dat deze technologie leidt tot een revolutie in de datacenter infrastructuren.

Verder zal ook nog Humanoid Robot Pepper aanwezig zijn. Gedurende het congres is de robot aanspreekbaar over hoe deze denkt over onze toekomst met betrekking tot Smart Industry, Big Data, IoT en IIoT.

Geïnteresseerden voor dit kosteloze internationale congres, dat in het Figi theater in Zeist wordt gehouden, kunnen zich via de website www.nextlevel4it.nl opgeven.
Meer infomatie: RittalPartners