27-09-2016

ORTEC Plandag in teken van 35-jarig jubileum en toekomstbestendigheid

Deel dit bericht

De tiende editie van de jaarlijkse ORTEC Plandag vindt plaats op 5 oktober 2016 in de Rijtuigenloods te Amersfoort. De ORTEC Plandag is gericht op netwerken en op kennisuitwisseling over de optimalisering van bedrijfsprocessen, waarbij ook Big Data en Analytics een prominente rol spelen.

Deze tiende editie staat in het teken van ORTEC’s 35-jarige jubileum, met een terugblik op het verleden door senator en professor Alexander Rinnooy Kan, en een blik op de toekomst met trendwatcher en futuroloog Richard van Hooijdonk. Bedrijven als Picnic, Epson, Coca-Cola, Schiphol, HOYER, DSV en Epson vertellen openhartig over hoe ORTEC met slimme wiskundige toepassingen bijdraagt aan hun succes.

Duurzame wereld
ORTEC is in 1981 opgericht vanuit een passie voor het toepassen van operations research voor het optimaliseren van bedrijfskundige processen. CFO Gerrit Timmer van ORTEC is ervan overtuigd dat ORTEC met haar probleemoplossende technieken een bijdrage kan leveren aan een betere en meer duurzame wereld. “Dit was onze overtuiging bij de oprichting van ORTEC en het motiveert ons nog steeds dagelijks. Met alles wat wij doen om onze klanten te helpen, dragen wij bij aan kostenbesparingen en het verminderen van de milieubelasting. Juist omdat veel internationale topbedrijven klanten van ons zijn, dragen onze oplossingen ook daadwerkelijk bij aan het verbeteren van de wereld en daar zijn wij trots op.”

Tips voor de toekomst
Het programma biedt voor elk wat wils, met aansprekende organisaties uit diverse branches die onthullen hoe zij hun uitdagingen oplossen samen met ORTEC. Een selectie uit het programma:
- Hoe realiseert woningcorporatie De Alliantie efficiency en een hogere klant- en medewerkerstevredenheid met een KPI-dashboard?
- Hoe bereikt Coca-Cola elke dag weer maximale beschikbaarheid van en zichtbaarheid voor haar producten?
- Hoe levert het slimmer laden van vrachtwagens Epson veel winst op?
- Hoe zorgt HOYER voor proactieve planners met slim gebruik van eigen data?
- Hoe organiseert Schiphol de capaciteitsplanning bij een continu fluctuerende vraag?
- Hoe verhoogt Simon Loos de tevredenheid van klanten en chauffeurs?
- Geavanceerde voorspellende analyses zijn goud waard, maar waar moet je beginnen?

Iedere deelnemer kan op basis van de eigen interesses een programma samenstellen.
Meer informatie over de ORTEC Plandag en aanmelding: ORTEC.

Partners