20-09-2016

Forrester erkent prestaties EnterpriseDB op gebied van Document Store Database

Deel dit bericht

EnterpriseDB is door Forrester Research uitgeroepen tot 'strong performer' in het rapport The Forrester Wave: Document Stores, Q3 2016. EnterpriseDB is leverancier van enterprise Postgres producten en database-integratieoplossingen.

Blijkens het rapport maken tegenwoordig honderden organisaties gebruik van EnterpriseDB voor moderne documentgedreven zakelijke applicaties, zowel transactioneel, operationeel, analytisch of een combinatie hiervan. “EnterpriseDB software is zowel on-premise als in de public cloud op AWS en Google Marketplace beschikbaar. Ook in private clouds in OpenStack, in appliances via Shadowsoft en Avnet en als een DBaaS met PPCD op AWS is EnterpriseDB toegankelijk. Organisaties als EnterpriseDB zijn in staat om zowel relationele als JSON data in dezelfde database te gebruiken waardoor ze verscheidene gebruikssituaties kunnen ondersteunen”, aldus Forrester Research.

EnterpriseDB was een van de partijen met de op een na hoogste score voor de roadmap. Senior Vice President Products and Services Marc Linster bij EnterpriseDB is het een eer voor EnterpriseDB om door Forrester tussen de NoSQL document store solution providers geplaatst te worden. “Het rapport bevestigt dat het EDB Postgres Platform een multi-model databasemanagementsysteem is dat het beste van relationele en ongestructureerde mogelijkheden combineert.”   

Meer informatie over het rapport: EnterpriseDB

Partners