16-09-2016

Software AG’s Apama scoort hoog in Bloor’s Streaming Analytics rapport

Deel dit bericht

Software AG maakt bekend dat haar Apama Streaming Analytics Platform de hoogste score heeft behaald in het Bloor Research Streaming Analytics 2016 marktrapport.

Volgens senior analist Ronnie Beggs bij Bloor Research zet streaming analytics real-time data direct in ‘context’, en geeft daardoor direct inzicht en de mogelijkheid om over te gaan tot actie. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen hiermee in real-time op events acteren, waarbij een performance gehaald kan worden die tot voor kort niet mogelijk was met traditionele data management tools en big data tooling. Volgens het rapport zorgt het Internet of Things (IoT) voor een bredere adoptie binnen de industrie. Streaming analytics wordt daardoor steeds meer mainstream.

Digitale transformatie
Software AG’s Apama Streaming Analytics Platform geeft ondernemingen de mogelijkheid om op de juiste manier en nauwkeurig te reageren op events en data, in real-time. Deze zijn afkomstig van sensoren, mobiele devices, financiële uitwisselingen en social media, maar ook van front office en call centers en diverse andere kanalen. Apama is de real-time analytics-component in Software AG’s Digital Business Platform dat bedrijven ondersteunt bij een digitale transformatie. Dr. Giles Nelson, senior vice president product strategy bij Software AG: “We zijn blij en voelen ons vereerd dat we bovenaan staan als streaming analytics-leverancier in de markt. Streaming analytics is fundamenteel voor bedrijven die zich richten op het krijgen van maximale kennis, waarde, contextueel inzicht en concurrentievoordeel van het snel groeiende Internet of Things.”

Meer informatie: Software AG

Partners