05-09-2016

Adviesbureau MLC versterkt team met twee consultants

Deel dit bericht

Het in Leusden gevestigde MLC is recent versterkt met de consultants Femke van der Leij en Job Mol. MLC is adviesbureau op gebied van Customer Excellence.

Dit jaar is MLC gegroeid door opdrachten op het vlak van Customer Experience, Operational Excellence en In Control. Recent zijn Femke van der Leij en Job Mol begonnen bij MLC.
Femke van der Leij heeft de afgelopen jaren diverse functies gehad bij Stater waarbij de focus lag op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de medewerker- en klanttevredenheid. Femke van der Leij, begonnen als Senior Consultant bij MLC, is binnen Stater de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor organisatieveranderingen, Customer Excellence en Continu Verbeteren. Binnen MLC zal Femke zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van ketenmanagement, Kort Cyclisch sturen en Continu Verbeteren.

Job Mol werkte de afgelopen drie jaar als consultant bij BECIS en was werkzaam op het snijvlak van proces- en informatiemanagement. Job Mol, begonnen als Business Consultant bij MLC, heeft na de afronding van zijn studie Organisatiewetenschappen ervaring opgedaan als consultant bij BECIS op het gebied van proces- en informatiemanagement. Binnen MLC zal Job zich vooral gaan richten op adviestrajecten en projecten die als doel hebben de dienstverlening en processen van organisaties te optimaliseren.

Meer informatie: MLC

Partners