15-02-2022

ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

Deel dit bericht

IT-dienstverlener ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

You-Get is veertien jaar geleden opgericht door Hans van Krevel en na zes maanden stapte ook partner Hanke Dekker in. Het bedrijf opereert internationaal met een team van ruim 70 professionals. In ilionx heeft You-Get een complementaire partner gevonden waarmee de volgende fase van groei en ontwikkeling gerealiseerd kan worden. Het bijzondere kantoor van You-Get, The Farm HQ in Watergang, blijft na de overname behouden en ook de naam You-Get blijft voorlopig bestaan.

Krachten bundelen
Vanuit de markt ontstaat een steeds grotere behoefte aan Hyperautomation, waarbij processen geautomatiseerd worden door het combineren van verschillende technologieën. ilionx is sterk op het gebied van Application Development, Data Analytics en Architecture & Integration. De kennis en ervaring die You-Get heeft op het gebied van BPM, Task Automation, low-code Development, Intelligent Automation en AI, bieden een mooie aanvulling op de diverse expertises van ilionx. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, wordt in de volle breedte invulling gegeven aan het thema Hyperautomation. Op termijn wordt deze dienst verder uitgebreid naar de vestigingen van ilionx en is de ambitie uitgesproken het aantal procesanalisten te verdubbelen.

Partners