22-08-2016

Informatica biedt ‘Pay As You Go’ clouddiensten in de AWS Marketplace

Deel dit bericht

Informatica, aanbieder in datamanagementoplossingen, kondigt vijf nieuwe Informatica clouddiensten aan voor de Amazon Web Services Marketplace. Informatica Cloud voor Amazon Redshift, Amazon S3, Amazon RDS, Amazon Aurora en Amazon DynamoDB kan per uur afgenomen worden, maar is ook als jaarabonnement beschikbaar.

Informatica heeft de diensten ontwikkeld om organisaties te helpen snel en kosteneffectief datamanagementprojecten op AWS op te starten zodat ze kunnen profiteren van snelle innovatie, agility en de cloudverdienmodellen. Klanten kunnen nu profiteren van Informatica's technologie voor data-integratie op schaal, evenals van de kosteneffectieve, schaalbare en veilige AWS Cloud, allemaal binnen een pay-as-you-go-model zonder noodzaak van vaste verbintenissen of capaciteitsplanning.

Trial-versie
De clouddiensten van Informatica in de AWS Marketplace zijn met een gratis 15 dagen trialversie te testen. Informatica Cloud helpt bij de integratie van applicaties over hybride omgevingen, inclusief AWS, SaaS en on-premise. De diensten bieden een snelle implementatie en beheer van enterprise-class datamanagementoplossingen verspreid over AWS, SaaS-toepassingen en on-premise systemen. Volgens Informatica adresseren de oplossingen voor AWS klantbehoeften als SaaS applicatie-integratie, optimalisatie van datawarehouses en big data analytics.

Innoveren
Het Informatica cloudaanbod in de AWS Marketplace moet klanten ook helpen snel te innoveren met additionele diensten als Amazon Simple Storage Services (Amazon S3), Amazon Relational Database Service (Amazon RDS), Amazon DynamoDB en Amazon Aurora. Men kan daarbij denken aan datamigratie van on-premise databases naar Amazon Aurora of Amazon RDS, Internet-of-Things data opslaan op Amazon S3 of ongestructureerde data naar Amazon DynamoDB.

Meer informatie: Informatica

Kijk hier voor het aanbod van Informatica op de Amazon Web Services Marketplace.

Partners