22-08-2016

InterSystems en Monaco presenteren analyticsoplossing voor de HR-markt

Deel dit bericht

MONACO Analytics is een geïntegreerde Operational Business Intelligence tool in de markt op het gebied van personeelsplanning, die door InterSystems en Monaco is ontwikkeld. Monaco is een Nederlandse ontwikkelaar van planningsoftware.

Er zijn volgens MONACO steeds meer organisaties die het belang van analytics erkennen. Reden voor het bedrijf om een Operational Business Intelligence systeem op te zetten voor data-analyse om beslissingen te nemen op basis van real-time data; volgens MONACO de enige geïntegreerde OBI-tool in de markt op het gebied van planning.

Dashboards
Het personeelsplanningsysteem van Monaco geniet vooral bekendheid in de zorgsector. Op verzoek van bouwbedrijf BAM Infra Rail zijn aanpassingen gemaakt om de software af te stemmen op de specifieke eisen van de Rail-CAO. Monaco kon daarbij terugvallen op de samenwerking met InterSystems. Daaruit is het product Monaco Analytics tot stand is gekomen. Met behulp van InterSystems DeepSee zijn dashboards ontwikkeld die gebruikers van het planningssysteem real-time inzage verlenen in operationele data. Daarmee is concreet verbeter- en besparingspotentieel in beeld te brengen op de roosterplanning data. De Business Intelligence analysemodule van Monaco laat zich ook combineren met planningsystemen van andere leveranciers.

Meer informatie:
InterSystems
Monaco

Partners