17-08-2016

Infor Data Migration Accelerators versnellen overstap naar de cloud

Deel dit bericht

Infor kondigt Infor Data Migration Accelerators aan om klanten te helpen veilig en gemakkelijk over te stappen van on-premise naar cloudimplementaties. Infor is leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud.

Met de Infor Data Migration Accelerators kunnen klanten de risico’s van een migratie naar de cloud minimaliseren terwijl ze profiteren van toegenomen flexibiliteit, agility en beveiliging. Infor Services werkt samen met BackOffice Associates, wereldwijde aanbieder in informatiegovernance en datamoderniseringsoplossingen om klanten te helpen met een van hun belangrijkste assets: data. De accelerators zijn beschikbaar via Infor Services en zijn in eerste instantie bedoeld voor vier productgebieden: Infor M3, LN, S3 en enterprise asset management (EAM). Infor Enterprise Data Stewardship Platform is ook beschikbaar via Infor Services en kan informatie binnen de gehele organisatie beheren.

Overstap
Datamigratie is een omvangrijk project en angst voor de complexiteit ervan weerhoudt veel CIO’s van het maken van deze stap. Infor erkent de noodzaak voor klanten om de overgang met zo min mogelijk vertraging of fouten te laten verlopen. Net als bij Infor Implementation Accelerators, is deze portefeuille van datamigratietools specifiek ontworpen om de uitdagingen aan te gaan die klanten ervan weerhouden de overstap te maken naar de cloud en te profiteren van de grote voordelen van het verplaatsen van bedrijfskritische applicaties naar de cloud. De voordelen zijn onder andere meer flexibiliteit, betere veiligheid, evenals naadloze upgrades met minder onderbrekingen.

Beveiligd
Volgens senior vice president Darren Saumur van Infor Services is datamigratie een van de grootste drempels die CIO's moeten nemen wanneer ze de overgang maken naar een moderne, cloudgebaseerde infrastructuur. “CIO’s willen de vruchten plukken van de cloud, maar maken zich zorgen over de risico’s voor hun grote hoeveelheden data. De Infor Data Migration Accelerators zorgen voor een eenvoudige benadering van het identificeren van complexiteiten en stippelt een route uit voor accurate datamigratie van start tot finish. Door de samenwerking met BackOffice Associates is het datamigratieproces sterk beveiligd. Klanten zijn bij de overstap naar de cloud verzekerd van meer inzicht en kunnen risico’s minimaliseren."

Datakwaliteit
Doordat Infor Data Migration Accelerators vanuit Infor Services werkt - een internationaal team van meer dan 5.300 experts – kan Infor veel struikelblokken van de datamigratie wegnemen. Infor Services biedt deskundige begeleiding voor het beheer van datakwaliteit gedurende het migratieproces. Dit helpt risico’s te verminderen, potentiële downtime te verlagen en de algehele waarde van de IT-investering te vergroten. De Data Migration Accelerators zijn beschikbaar voor klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de Asia Pacific regio en omvatten:
- Infor Data Migration Accelerator for M3
- Infor Data Migration Accelerator for LN
- Infor Data Migration Accelerator for S3
- Infor Data Migration Accelerator for EAM
- Infor Enterprise Data Stewardship

Meer informatie: Infor

Partners