17-08-2016

Interoute eerste Europese provider met Red Hat Cloud Access benoeming

Deel dit bericht

Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudservicesplatform en een van de grootste netwerken in Europa, maakt bekend dat Red Hat Interoute heeft benoemd tot gecertificeerd cloud en service provider. Bedrijven kunnen nu licenties van op hardware gebaseerde systemen eenvoudig migreren naar een van de 16 wereldwijde cloud locaties van Interoute.

Interoute ontvangt deze benoeming voor zijn wereldwijde netwerk cloud-infrastructuur platform, Interoute Virtual Data Centre (VDC). Interoute is het eerste Europese bedrijf met de Red Hat Cloud Access benoeming. Red Hat klanten kunnen hierdoor bepaalde Red Hat productabonnementen op geïntegreerde en eenvoudige wijze flexibel verplaatsen vanuit hun datacenters naar de Interoute cloud.

Dynamisch
Bedrijven die migreren van legacy IT-omgevingen naar de cloud, hebben behoefte aan een infrastructuur die rekening houdt met oude en nieuwe, flexibele, schaalbare systemen en applicaties. Interoute’s certificering betekent dat abonnementen van Red Hat’s besturingssysteem kunnen worden ingezet op het Interoute VDC digitaal platform. Dit is een dynamische, low latency cloud-oplossing die ook gemakkelijk kan worden geïntegreerd met bestaande IT: ongeacht of deze on-premise, via co-locatie, managed hosting of andere cloud providerdiensten is georganiseerd.

Voorwaarden
De certificering als cloud en service provider wordt toegekend aan partners na bekrachtiging door Red Hat. Iedere provider moet voldoen aan voorwaarden en aan kunnen tonen dat ze een veilige, schaalbare, ondersteunde en consistente omgeving voor zakelijke cloud-implementaties kan leveren. Het wereldwijde programma biedt klanten, ISV’s (Independent Software Vendors) en partners het vertrouwen dat Red Hat’s experts die bepaalde oplossing hebben gevalideerd, zodat implementaties van start kunnen met een solide basis.

Support
Red Hat Cloud Access is een ‘bring-your-own-subscription’ voordeel, beschikbaar via geselecteerde Red Hat Certified Cloud en Service Providers, waarmee klanten bepaalde Red Hat-abonnementen kunnen verplaatsen van on-premise naar publieke clouds. Met Red Hat Cloud Access, kunnen Red Hat klanten profiteren van de voordelen van Interoute’s VDC, dat complete, flexibele publieke en private clouddiensten levert in Europa, de VS en Azië. Met Red Hat Cloud Access kunnen klanten ook in direct contact staan met Red Hat zelf op Interoute VDC, inclusief de support van Red Hat’s bekroonde Global Support Services. Zo ervaren klanten een consistent niveau van service en support op alle gecertificeerde infrastructuren met gelijke, voorspelbare tarieven.

Meer informatie: Interoute

Company:

Interoute

Partners