Digitale revolutie in het onderwijs?
(16-09-2016)

Deel dit bericht

Winvision nodigt u uit voor een inspirerende onderwijsmiddag op 16 september in Amsterdam of Nieuwegein waarin u meer inzicht krijgt in de ICT mogelijkheden van nu en de nabije toekomst. De volgende thema’s komen aan bod: Office 365, Internet of Things en de Microsoft HoloLens.

​Office 365 zal dit jaar aan grote veranderingen onderhevig zijn. Wij vertellen u alles wat u nog niet weet van O365 en leggen hierbij vooral de focus op hoe O365 ingezet kan worden in de praktijk. Misschien heeft u O365 al in gebruik, maar wilt u weten of u wel klaar bent voor de aankomende veranderingen in dit platform of wilt u weten wat er in de nabije toekomst aankomt. Wij laten u graag zien waar O365 naar toe gaat.
 
Internet of Things, campus management, machine learning & rapportages. Hiermee kunt u bijvoorbeeld inzicht verkrijgen in het gebruik van een schoolgebouw. Op basis van de verzamelde data kunt u het gebouw efficiënter inrichten, het gebruik gaan voorspellen en beter plannen.
 
De Microsoft HoloLens ​is een nieuwe ontwikkeling van Microsoft waarbij de virtuele en reële wereld worden gecombineerd in bijvoorbeeld de klasruimte. Met de HoloLens kunt u het onderwijs interactiever maken. De toepassingen zijn eindeloos en we willen daar graag met u over nadenken. We hebben er 2 in ons bezit, dus uiteraard kunt u de HoloLens zelf opzetten en gebruiken.
 
Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
13.30 - 14.00 uur    Ontvangst met koffie en thee
14.00 - 15.00 uur    Welkom en presentatie over Office 365
15.00 - 16.00 uur    Presentatie over Internet of Things en mogelijkheid voor vragen
16.00 - 16.20 uur    Demo van de HoloLens
16.20 - 17.00 uur    Borrel en mogelijkheid de HoloLens zelf te proberen
 
Aanmelden
Het belooft een hele interessante middag te worden. Bent u geïnteresseerd? U kunt zich hier​ gratis aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail. Meer informatie ontvangt u te zijner tijd.

Partners