22-07-2016

Release lanceert App voor iOS en Android

Deel dit bericht

Met het uitbrengen van de Release App wordt een extra kanaal aangeboden voor de doelgroep van Release. De community van analisten, ontwerpers, software engineers en testers kan via deze App heel gemakkelijk zowel het dagelijkse nieuws en agenda volgen, als zwaardere content lezen in de vorm van blogs, onderzoeken en cases. Uiteraard ontbreken ook de interviews, people-rubriek en video-interviews niet in de app.

De Release App kent uitgebreide functionaliteit zoals een zoekfunctie, swipen naar volgend en vorig bericht, optimalisatie voor iPad en andere tablet formaten, mogelijkheid voor notificaties die de gebruiker kan aan- of uitzetten, inhoudelijke componenten zoals meest gelezen artikelen, gerelateerde artikelen, tags, auteurspagina, video’s en whitepapers. De navigatiewerkwijze van de Release App levert een gebruiksgemak dat men kent van bekende nieuws-apps als NOS en NU.nl.

De Release App volgt op de eind 2015 uitgebrachte BI-Platform App van zusterplatform www.biplatform.nl. Op basis van die App is een hele reeks opmerkingen en verbeteringen zowel in de recent uitgebrachte nieuwe versie van de BI-Platform App als in deze eerste versie van de Release App verwerkt.

We zijn benieuwd naar uw reactie dus reageer gerust via de Contact functie in de App bij Instellingen & Informatie. Om het u gemakkelijk te maken hieronder de download buttons voor de twee versies.

Download gratis de mobiele apps via Apple App Store of via Google Play:

Download Apple App StoreDownload Google Play

Bijzonder aan de App is dat er een naadloze integratie is met onze online vacaturemodule zodat de gebruiker altijd wordt voorzien van het actuele aanbod van vacatures op specifiek op zijn vakgebied. En zoals gebruikelijk hebben we de 'road map' en wensen voor de volgende release van de App al weer klaar staan.

Tags:

apps

Company:

Array Media

Partners