19-07-2016

Molenaar & Lok Consultancy en Celonis gaan Process Mining partnership aan

Deel dit bericht

Molenaar & Lok Consultancy en het Duitse Celonis gaan een partnership aan op het gebied van Process Mining. MLC verwacht hiermee een betere dienstverlening te kunnen bieden op het gebied van Customer Excellence. Celonis is aanbieder op het gebied van Process Mining technologie.

Volgens MLC faciliteert Process Mining organisaties om de klantbeleving, klantreis en onderliggende bedrijfsprocessen snel, goedkoop en grondig in kaart te brengen en te verbeteren. Managing Partner Robin Zwijnenberg bij MLC is trots op het partnership met Celonis. “Dit stelt ons nog beter in staat om tegemoet te komen aan de vraag vanuit organisaties om op een nog betere manier invulling te geven aan Customer Excellence. De kracht van Celonis is onder andere dat het mogelijkheden biedt om real-time te sturen.”

Real-time sturen
Met behulp van Process Mining zijn organisaties in staat om verbeterprojecten effectiever en efficiënter uit te voeren dan voorheen. Het Process Mining-instrument van Celonis voor het analyseren en visualiseren van bedrijfsprocessen kan daarnaast eenvoudig ingezet worden voor het maken van interactieve management-dashboards. Op deze manier kan het management real-time sturen.

Hoekstenen
Elke organisatie heeft de beschikking over veel procesdata en klantdata, meent Principal Consultant Dennis Klein bij MLC en verantwoordelijk voor Process Mining. “Vaak weten organisaties niet welk enorm potentieel die data biedt voor het verbeteren van klantbeleving, klantreizen en bedrijfsprocessen. Als MLC maken we gebruik van een scala van moderne Data Science-technieken en -instrumenten. Process Mining is een van de hoekstenen van onze aanpak. We hebben zorgvuldig gekeken naar het Process Mining-instrument dat bij al onze wensen past en zijn dan ook heel blij in Celonis een innovatieve en betrouwbare partner gevonden te hebben”.

Technische Universiteit München
Celonis is in 2011 opgericht door drie oud-studenten van de Technische Universiteit van München. Inmiddels heeft de snel groeiende leverancier van Process Mining-oplossingen klanten in meer dan 25 landen; onder andere grote bedrijven als Siemens, KPMG, Deloitte, Bayer en Vodafone. Ook integreert Celonis Process Mining (CPM) volledig met het SAP HANA platform. In juni van dit jaar werd bekend dat Celonis 27,5 miljoen dollar heeft opgehaald aan investeringskapitaal.

Meer informatie: Molenaar & Lok Consultancy
Meer informatie: Celonis

Partners