19-07-2016

Pyramid Analytics finalist voor Microsoft Health Partner of the Year

Deel dit bericht

Pyramid Analytics is uitgeroepen tot finalist voor de 2016 Microsoft Health Partner of the Year award. Het bedrijf wordt erkend als een van Microsoft’s toppartners voor bewezen uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

Prijzen werden uitgereikt in verschillende categorieën, waarbij de winnaars gekozen zijn uit een reeks van meer dan 2.500 deelnemers uit 119 landen. Pyramid Analytics werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in de gezondheidszorg.
Volgens Corporate Vice President Gavriella Schuster Worldwide Partner Group bij Microsoft wordt de buitengewone innovatie en waarde die de Microsoft partnergemeenschap aan gezamenlijke klanten levert aangetoond door de finalisten van dit jaar. "Wij feliciteren Pyramid Analytics met het bereiken van de finale van de 2016 Microsoft Health Partner of the Year Award."

Gecombineerde inspanningen
Pyramid Analytics en Microsoft werken sinds 2010 samen met Pyramid Analytics BI Office en Microsoft SQL Server Analytics Services (SSAS). Daarbij worden bedrijven in staat gesteld hun bestaande investeringen in de Microsoft BI-infrastructuur te gebruiken met een robuuste analytics engine. Daardoor kunnen bedrijven self-service BI in de gehele organisatie met BI Office en SQL Server toepassen.

Succesverhalen
Belangrijke gezamenlijke klanten van Pyramid Analytics en Microsoft zijn onder meer U.S. Department of Veterans Affairs, Blue Cross of Idaho, CareFirst of Maryland, Memorial Healthcare System, St. Joseph Medical Center en St. Luke’s Health System.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de 2016 award winnaars en finalisten van Microsoft.

Partners