13-07-2016

Atos en Xerox lanceren BPaaS aanbod voor Finance en Accounting

Deel dit bericht

Atos en Xerox bieden een cloudgebaseerd ‘Business Process as a Service’. Dit BPaaS aanbod is gericht op klanten die hun toepassingen op het gebied van Finance en Accounting willen stroomlijnen.

De nieuwe service biedt functies als ‘Source-to-Pay’, ‘Order-to-Cash’ en ‘Record-to-Report’ en kan eenvoudig worden opgeschaald, afhankelijk van de behoefte en de werkdruk. Aangevuld met hoogwaardige producten gericht op interne controle resulteert deze ‘out-of-the-box’ service in een hogere efficiency en kostenbesparingen die kunnen oplopen tot 30 procent.

Expertise
De dienstverlening combineert de expertise van Xerox op het gebied van financiën en accounting met de technologie en digitale skills van Atos op het gebied van systeemintegratie om een pay-as-you-go en op de cloudgebaseerde service te bieden. Deze kant-en-klare oplossing kan tegen lage kosten worden gerealiseerd en vereist geen aanvullende infrastructuur. Dit houdt in dat klanten deze dienstverlening in slechts enkele weken in gebruik kunnen nemen. Het volledig geconfigureerde technologische platform voorziet in een geavanceerde functionaliteit als onderdeel van Oracle Enterprise Resource Planning Cloud. Hierdoor kan een flinke impuls worden gegeven aan de productiviteit, kostenverlagingen en verbeterde control-functies in de financiële functie.

Totaalaanbod
Volgens SVP Global Solutions Steve Sutton van Atos is het nieuwe aanbod een uitstekend voorbeeld van de voordelen die de wereldwijde strategische samenwerking met Xerox aan klanten biedt. “We kunnen onze klanten ondersteunen met een snelle ingebruikname van Finance & Accounting-services. Ook kunnen we grote organisaties helpen om kosten te besparen.”

Meer informatie: Atos

Company:

Atos

Partners