29-06-2016

Deloitte België en Snow Software introduceren end-to-end Software Asset Management voor IBM en SAP

Deel dit bericht

Deloitte België en Snow Software introduceren een end-to-end Software Asset Management oplossing voor organisaties die gebruik maken van IBM- en SAP-software, waaronder inventory baseline, entitlement assessment, compliance assessment, license optimization en audit/contract renewal preparation.

De nieuwe oplossing combineert Snow’s 4th Generation SAM-platform met de licentie-expertise en SAM-proceskennis van Deloitte België. De oplossing stelt organisaties in staat om een aanzienlijke kostenbesparing en risicovermindering te realiseren middels hun SAP- en IBM-softwarelicenties.

Brede oplossing
Volgens Group Vice President Jan Gottlander van Snow Software is het datacenter de plek geworden waar organisaties het meest te verliezen of te winnen hebben als het gaat om software-uitgaven en risico. “Door onze krachten te bundelen met die van Deloitte België, bieden wij middelgrote en grote organisaties de mogelijkheid om samen te werken met de twee belangrijkste datacenter softwareleveranciers. Het is nu mogelijk effectieve vendor management practices te creëren en om te gaan met de toenemende kosten van datacenter softwarelicenties.”
Diederik Van der Sijpe, Partner bij Deloitte België, voegt toe: “Bij Deloitte België hebben we jaarlijks met duizenden bedrijven te maken. De adoptie van Software Asset Management-platforms binnen ondernemingen neemt snel toe. Bedrijven realiseren zich dat het bereiken van licentie-compliance en kostenefficiëntie complex is. Dit geldt nog meer voor sommige datacenter-vendoren zoals IBM en SAP. IT-organisaties hebben behoefte aan een brede oplossing voor het adresseren van deze vereisten, op de korte en lange termijn. De end-to-end-oplossing van Deloitte België en Snow Software voldoet aan die eisen.”

End-to-end
Bij Deloitte zijn wereldwijd meer dan 800 toegewijde Software License- en Asset Management-professionals werkzaam. Samen met Snow’s 4th Generation SAM-platform komt dit tegemoet aan het advies van toonaangevende analisten die suggereren dat organisaties behoefte hebben aan volledige, end-to-end SAM-diensten die alle producten en softwareleveranciers coveren volgens de interne bestuurlijke processen van een organisatie.  

Meer informatie: Snow software

Partners