Qlik Sense Tour 'Raise Your Expectations'
(23-06-2016)

Deel dit bericht

Datum: 23-06-2016
Kosten: gratis
Organisator: Qlik
E-mail: moniek@marcommit.nl
Website: http://bit.ly/QSTOUR16
Plaats: Utrecht
Locatie: Centraal Museum

Op 23 juni 2016 neemt Vincent Van der Sanden, Portfolio Information Manager bij Robeco, de deelnemers mee op zijn reis naar BI-selfservice bij de investment engineers van Robeco. Hij initieerde en begeleidde de transformatie met betrekking tot de informatievoorziening bij Robeco, van het bouwen aan tot het beschikbaar stellen van de informatie voor hun medewerkers. Zij kunnen nu per direct alle informatie die zij nodig hebben voor trading inzien. Zo kunnen zij de juiste aan- en verkoopbeslissingen nemen. Klantverzoeken worden binnen no-time beantwoord, doordat de juiste informatie beschikbaar is. Vincent praat tijdens de keynotesessie niet alleen over de rol van software, maar ook over de rol en acceptatie van mensen in deze transformatie.

Tijdens  de ‘Raise Your Expectations’ tour kunnen deelnemers ook zelf ervaren hoe zij met visual analytics een agile en datagedreven organisatie kunnen worden. In de middag wordt er een workshop gegeven voor alle geïnteresseerden die meer in-depth informatie willen ontvangen over het gebruik van Qlik Sense. Zo kunnen deelnemers zelf ervaren waarom het Qlik-platform geschikt is om de kansen die schuilen in hun bedrijfsdata beter te benutten.

Bent u verhinderd op 23 juni 2016? Geen nood. U bent van harte welkom bij een van de andere evenementen in de Benelux. Bekijk de verschillende data en locaties van de Qlik Sense Tour en meld u vandaag nog aan.

Partners