01-06-2016

Tableau Server gecertificeerd voor Google Compute Engine

Deel dit bericht

Tableau kondigt aan dat Tableau Server is gecertificeerd voor gebruik op Google Compute Engine. Tableau-gebruikers die Tableau Server in de cloud willen hosten hebben nu Google’s hostdienst als extra optie.

Veel Tableau-klanten maken al gebruik van Google’s snelle, schaalbare en kosteneffectieve databronnen, met native connectoren naar Google BigQuery, Google Analytics en Google Cloud SQL. Nu Tableau Server gecertificeerd voor gebruik op Google Compute Engine kan iedereen van dezelfde snelheid, schaalbaarheid en voordelen profiteren bij de hosting van Tableau Server.

Bij installatie van Tableau Server op Google Compute Engine zijn er dezelfde mogelijkheden als Tableau Server in een lokale omgeving. Tableau Server is ook op Google Compute Engine met enterprise applicaties als Active Directory te integreren. Ingebruikname duurt slechts enkele minuten. Eerst dient een Google Compute Engine VM ingesteld worden, dan moet Tableau Server op de virtual machine gedownload worden en na installatie kan men meteen aan de slag met workbooks en data.

Download Tableau Server

Company:

Tableau

Partners