25-05-2016

Scribe Online helpt Power BI-gebruikers bij data-analyse

Deel dit bericht

Scribe Software start een samenwerking met Microsoft en levert haar integratieplatform-as-a-service (iPaaS) Scribe Online aan als optionele component in Microsoft Power BI. Scribe Software is aanbieder op het gebied van data-integratie.

De templates binnen Power BI voorzien bedrijven van end-to-end, zakelijke analytische dashboards voor sales management. Met Scribe Online krijgen Power BI-gebruikers snel en eenvoudig toegang tot data van on-premise systemen als Microsoft Dynamics CRM en clouddiensten als Dynamics CRM Online en Salesforce.

De nieuwe Power BI-templates zijn gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Power BI. Gebruikers krijgen hierbij ook een licentie voor negentig dagen voor Scribe Online Replication Services: Scribe’s veilige en snelle clouddienst voor het repliceren van data naar SQL Server of Microsoft Azure SQL Database. Dankzij Scribe Online is het mogelijk in de Power BI-oplossing automatisch de datamodellen die nodig zijn voor de Power BI-dashboards in te stellen, de dashboards uit te rusten met data uit bronnen als Dynamics CRM, Dynamics CRM Online en Salesforce, en de dashboards up-to-date te houden met de meest recente data. Gebruikers hebben altijd de mogelijkheid hun licentie voor Scribe Online Replication Services uit te breiden of te upgraden naar de volledige Scribe Online iPaaS-oplossing. Met Scribe Online kunnen gebruikers van Power BI in een paar uur een schaalbaar, veilig en schaalbaar Power BI-dashboard implementeren, gebaseerd op de data uit andere applicaties.

Met Scribe Online zijn Power BI-gebruikers in staat:
· Het instellen van Power BI-dashboards te vereenvoudigen.
· Prestaties te verbeteren.
· Alle data te analyseren.
· Minder computerkracht te gebruiken.

Meer informatie over Scribe’s ondersteuning voor Power BI.

Download hier de templates voor Microsoft Power BI.

Partners