15-05-2016

SAS Forum Nederland 2016 heeft als thema Analytics Everywhere

Deel dit bericht

Met alleen vorig jaar al meer dan 1500 bezoekers, is SAS Forum het grootste business analytics congres van Nederland. Dit jaar vindt het event plaats op 4 oktober en is het thema: ‘Analytics Everywhere, be faster than change’.

Bij analytics draait het om: data, het analyseren van data en het toepassen van de inzichten. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar big data de afgelopen jaren hét buzzword was, kunnen we nu niet meer om analytics heen. Want wat heb je aan al die data als je er geen inzichten uit kunt halen? En wat heb je aan deze inzichten als je ze niet inzet om bedrijfsprocessen te innoveren? Analytics is onmisbaar om dagelijkse beslissingen te nemen, maar vooral om in de toekomst relevant te blijven en bestaansrecht te houden.

“In 2014 spraken we op onze jaarlijkse gebruikersdag over hoe organisaties concurrentievoordeel konden realiseren met analytics. Vorig jaar hadden we het over innovatie gedreven door analytics. Nu is de tijd gekomen om data, het analyseren van data en het toepassen van de inzichten organisatiebreed - ofwel everywhere - te omarmen”, zegt Bert Boers, Vice President South West Europe.

Opkomst van Internet of Things
Ook de opkomst van het Internet of Things zorgt ervoor dat analytics letterlijk everywhere is. Zowel bedrijven als consumenten genereren via sensoren en apparaten namelijk een ongekende hoeveelheid data. En dit zal alleen maar toenemen. Hoe kan een organisatie deze ontwikkelingen bijbenen en er haar voordeel mee doen?

Inschrijven
Tijdens SAS Forum Nederland krijgen aanwezigen antwoord op deze vraag en worden zij bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van analytics en geïnspireerd door vernieuwende praktijkcases en verrassende topsprekers. Binnenkort wordt meer informatie bekendgemaakt rond het programma. Verzekerd zijn van een plaats bij dit unieke event? Schrijf je dan nu alvast in.

Meer informatie: SAS

Company:

SAS

Partners