10-05-2016

Volledig programma Big Data Expo 2016 bekend

Deel dit bericht

Het programma van de Big Data Expo 2016 is bekend. Tijdens de samenstelling van het programma is gekeken naar de evaluatie van het afgelopen jaar. De organisatie heeft veel tijd geïnvesteerd om een kwalitatief hoogstaand programma neer te zetten, met concrete cases en unieke content, waarbij commerciële lezingen vermeden worden.

Om te voldoen aan het niveau van de verschillende bezoekers is een zo divers mogelijk programma samengesteld. Zo zullen er bijvoorbeeld lezingen worden verzorgd door dataspecialisten en analisten van bol.com, Funda, Wehkamp, Aegon, Alliander, Hotelspecials en Greenpeace. Andere namen die toegevoegd zijn aan het programma: KNMI, Linkedin, Google, Transavia en Marktplaats.

Ook is nu het vijfde thema bekend: Increase revenue with Big Data. Big Data, een prachtig begrip, maar hoe haalt u daar uiteindelijk uw winstmarge uit? Hoe wordt er geld bespaard met Big Data? Is data de drijvende kracht achter positieve economische veranderingen en leiden ze tot nieuwe verdienmodellen? Op deze vragen wordt antwoord gegevens tijdens het thema “Increase Revenue with Big Data”.

Deelnemende bedrijven met stands op de Big Data Expo zijn onder andere: Axians, Centric, Cloudera, Every Angle, GoDataDriven, Human Inference, Infotopics, IntoDQ, QNH, Tableau, Talend, TopBI.

Nationaal onderzoek naar Big Data
Na het grote succes van Big Data Survey in 2015 wordt ook dit jaar door de Big Data Expo samen met GoDataDriven voor de tweede keer het nationale onderzoek naar de inzet van Big Data in het Nederlandse bedrijfsleven uitgevoerd. Deelnemen kan via www.bigdatasurvey.nl. Deelnemers die hun gegevens achterlaten ontvangen het onderzoeksrapport en maken ook nog eens kans op prijzen.

Bekijk hier het volledige programma voor de Big Data Expo op woensdag 21 en donderdag 22 september 2016.

Big Data Expo 2016
Jaarbeurs Utrecht, Hal 4
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Openingstijden:
Woensdag 21 september 2016 van 10:00 tot 17:00u
Donderdag 22 september 2016 van 10:00 tot 17:00u

Partners