30-04-2016

Fuzzy Logix DB Lytix beschikbaar op Teradata Aster Analytics

Deel dit bericht

Fuzzy Logix kondigt de beschikbaarheid aan van haar analytics suite DB Lytix op Teradata Aster Analytics. DB Lytix stelt analisten en data scientists in staat om voorspellende en geavanceerde statistische analyses uit te voeren op Teradata Aster Analytics met behulp van snelle en schaalbare in-database analytics.

Problemen bij big data analytics groeien exponentieel in omvang en complexiteit. Organisaties zijn bijvoorbeeld op zoek om met analytics grip te hebben op de invloed van dagelijkse weersvoorspellingen op de inventaris van duizenden retaillocaties, of om kosteneffectief storingen te voorkomen in een wereldwijde vloot van treinen op basis van input van honderden sensoren op elke trein.

In-database
Fuzzy Logix voorziet naar eigen zeggen in oplossingen voor deze problemen en zorgt voor nauwkeurige, schaalbare en snelle analyses die worden uitgevoerd waar de data zich bevinden. Databestanden zijn te groot en resultaten zijn snel nodig - bedrijven kunnen zich niet langer veroorloven om gegevens te verplaatsen naar gescheiden analytics servers. Fuzzy Logix zorgt ervoor dat analyses worden uitgevoerd waar de data zich bevinden met in-database analytics.

Holistische suite
Een gemeenschappelijke set van Fuzzy Logix DB Lytix functies beschikbaar op Teradata Aster Analytics helpt aanzienlijk bij bouwen en optimaliseren van geavanceerde analytische modellen met behulp van DB Lytix en Aster-functies alvorens operationalisering in een Datawarehouse. Het eindresultaat is dat data scientists en analisten een holistische suite van analytische mogelijkheden krijgen om meerdere analytische en voorspellence technieken te selecteren, te testen en operationaliseren. In de DB Lytix benadering worden alle geavanceerde analyses uitgevoerd op de gehele database in plaats van een beperkte steekproef, wat resulteert in nauwkeurige modellen.

Fuzzy Logix DB Lytix is ​​per direct beschikbaar op Teradata Aster Analytics. Een geïntegreerd Teradata en Fuzzy Logix serviceteam helpt zakelijke gebruikers.

Meer informatie: www.fuzzylogix.com

Partners