26-04-2016

Infor EzMRS helpt hotelbranche met automatische voorspellingen

Deel dit bericht

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een upgrade aan van haar beheersoplossing voor hotels EzRMS. De upgrade markeert de start van een nieuw tijdperk waarin voorspellingen en optimalisatie in de hospitality-sector een rol spelen.

De upgrade van Infor EzRMS (versie 20.x) is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen het Infor EzRMS-wetenschapsteam en Infor Dynamic Science Labs, een interne denktank die recentelijk is opgericht om machine learning en big data-analyse aan alle Infor-applicaties toe te voegen. Voor het maken van modellen maakte Infor EzMRS altijd al gebruik van geavanceerde econometrische methoden. Zowel historische als actuele patronen werden hierin meegewogen. De modellen worden nu ook gebaseerd op een adaptief learning framework, zodat er nog meer observaties uit de verzamelde data geëxtraheerd kunnen worden.

Dynamisch voorspellen
Door deze upgrade levert Infor EzMRS meer inzicht in datatrends die helpen vast te stellen of actuele of historische patronen meer aandacht moeten krijgen in voorspellingen. Een andere wetenschappelijke verbetering in de nieuwe versie is het dynamisch en adaptief voorspellen, waarmee de oplossing continu test welke combinatie van voorspellingsmethodes het meest accuraat is, in elk stadium van de boekingscurve van een hotellier. Het resultaat is dat elke bedrijfseenheid zijn eigen, specifieke combinatie van voorspellingsmethodes toegewezen krijgt. Deze past zich continu aan de veranderende markt,seizoensgebonden variaties en de boekingscurve aan.

Wetenschappelijke inzichten
Infor EzMRS laat de hospitality-industrie zien dat niet elk boekingssysteem volledige ondersteuning biedt voor biedingsprijs, delta's en geavanceerd beheer van opbrengsten. In plaats van geoptimaliseerde restricties te vertalen naar een versimpelde versie die ondersteund wordt door het reserveringssysteem, zoals duur van het verblijf, kan Infor EzMRS nu betere resultaten behalen met ‘Restriction-Aware Optimization’ door vanaf het begin rekening te houden met de verschillende restricties. In de nieuwste versie zijn de modellen voor het verlengen van een verblijf gerevolutionaliseerd op basis van wetenschappelijke inzichten. Verbeterde overboekingslogica is ontworpen om een hoger niveau van optimalisatie te bereiken in perioden van grote vraag. Dit verkleint de kans dat gasten herplaatst moeten worden en helpt om het risico dat kamers in tijden van grote vraag en hoge tarieven niet verkocht worden te minimaliseren.

Infor Hospitality
Infor EzMRS is onderdeel van de Infor Hospitality oplossingensuite. De oplossing helpt hoteleigenaren hun opbrengsten te optimaliseren door automatisch voorspellingen over de vraag te berekenen en de beste verkoopstrategieën te adviseren, gebaseerd op data zoals dag-van-de-week-patronen, doorlooptijden en het aantal gasten per kamer.

Meer informatie op: nl.infor.com

Partners