05-04-2016

InterSystems HealthShare scoort hoog in KLAS onderzoek

Deel dit bericht

InterSystems HealthShare heeft de hoogste score  behaald wat betreft klantwaardering voor  technologie die zich onafhankelijk van Electronic Medical Record systemen laat toepassen. De beoordeling is vastgelegd in het recent verschenen rapport HIE 2016: Shifts in Vendor Performance and Provider Outlook.

Het rapport vormt de weergave van interviews met 332 zorgleveranciers in het kader van een door KLAS uitgevoerde studie. KLAS is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in IT voor de zorgsector. Het bureau onderzocht de huidige situatie op de HIE-markt (Health Information Technology) en de zoektocht naar betrouwbare en relevante oplossingen, alsook de transformatie daar naar toe. InterSystems HealthShare behaalde een score van 87,1. Gemeten naar de overige beoordelingen in het totale onderzoek is dit de op één na hoogste score en in de EMR onafhankelijke categorie de hoogste.

Wensen
Op de vraag van KLAS aan zorgverleners of hun technologieleveranciers kunnen voorzien in de vraag naar functionaliteit voor interoperabiliteit in de komende jaren, behoorde InterSystems tot de partijen die de beste score vertoonden: “Negen van de tien klanten zegt dat InterSystems de komende drie jaar hun HIE-wensen kan vervullen. Ze verwachten dat  InterSystems op elke verandering in het technologielandschap positief zal reageren.”

Betrouwbaar
Volgens Joe DeSantis van InterSystems zijn KLAS scorelijsten betrouwbaar omdat ze voortkomen uit de voorkeuren van zorgverleners en niet het resultaat zijn van subjectieve warnemingen. “Wij zijn zeer vereerd met de uitstekende beoordeling van onze klanten in het HIE technologierapport. We willen hen graag blijven bedienen met een platform waarmee zij hun lange termijn doestellingen kunnen waarmaken.”

Meer informatie over KLAS: www.klasresearch.com
Meer informatie: www.intersystemsbenelux.com

Tags:

HealthShare, Zorg

Company:

InterSystems

Partners