31-03-2016

Aneto en BIworx bundelen krachten in joint venture eXtractorONE

Deel dit bericht

Aneto Holding en BIworx participeren in de Nederlandse start-up eXtractorONE. eXtractorONE is aanbieder van intuïtieve software om data in de cloud lokaal op te slaan in een relationele database.

Door conversie van XML- en JSON-bestanden naar een tabelstructuur is integratie met reeds bestaande bedrijfsdata mogelijk. Naar opgave van eXtractorONE kan het veel API endpoints en WSDL webservices aanroepen. XtractorONE heeft aparte API connectoren om data van het web te extraheren voor Twitter, Google Analytics, Walmart, Bol.com, Zalando, BestBuy en RDW.

Volgens IT Manager Rob Peters van O’Neill Europe geeft eXtractorONE inzicht in IBM Cognos en IBM Datastage definities zonder dat technische kennis benodigd is. “We kunnen heel gemakkelijk onze productinformatie extraheren uit de catalogi van Bol.com en Zalando en zelfs de wijzigingen in prijs en beschikbaarheid opslaan en monitoren. Het aanroepen van Bol.com en Zalando zat nog niet in de software maar is ongelooflijk snel ontwikkeld voor ons”.

Aneto meldt in een persbericht dat eXtractorONE metadata van de meeste Business Intelligence tools kan uitlezen en converteren naar een relationele structuur.

Meer informatie: aneto.nl

Tags:

XML, JSON

Company:

Aneto

Partners