23-03-2016

Hoofdkantoor Atos heeft Business Technology Innovation Center

Deel dit bericht

Atos heeft in Amstelveen haar nieuwe hoofdkantoor geopend voor de Benelux en The Nordics. In het hoofdkantoor is een met de laatste technologieën uitgeruste werkomgeving gecreëerd die is ingericht op basis van de principes van het Nieuwe Werken.

Bij alle onderdelen van het gebouw en de inrichting is een oplossing gekozen die medewerkers in staat stelt op verschillende manieren te werken. Er zijn werkplekken voor diverse werkzaamheden met nieuwe technologie die niet alleen flexibel werken mogelijk maakt maar ook samenwerking met collega’s in andere landen faciliteert. Het kantoor is voorzien van een veilige Wifi-omgeving en met communicatietools kan vergaderd worden met teams over de hele wereld. Ook kunnen medewerkers en bezoekers nieuws, events en activiteiten volgen via een Digital Signage-systeem dat content naar verschillende locaties in het gebouw verstuurt.
 
Innovatie staat centraal
In het hoofdkantoor is het Business Technology Innovation Center (BTIC) van Atos gevestigd: een interactieve omgeving waarin de beleving van nieuwe ideeën, innovaties en uitdagingen in de wereld van morgen centraal staan. Atos toont hier haar producten en diensten op basis van live scenario’s, zoals big data analyticsproject CityPulse, mogelijkheden van Bull supercomputers, Digital Transformation, Augmented Reality, cloud computing, het Nieuwe Werken, de smartphone als werkplek, Bring Your Own Device, Cybersecurity, Identity Management en duurzaamheid.  
 
Meer informatie: nl.atos.net

Company:

Atos

Partners