18-03-2016

ICT with Industry 2016: Call for case proposals

Deel dit bericht

NWO Exacte Wetenschappen en STW organiseren samen met de informatica-onderzoekers de jaarlijkse workshop ICT with Industry. De workshop biedt de mogelijkheid om het innovatieproces van bedrijven te accelereren door toepassing van methoden en technieken die tijdens de workshop worden ontwikkeld. NWO en STW zijn op zoek naar interessante cases.

Het doel van de workshop is het bijeenbrengen van wetenschappelijke onderzoekers met vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven in een aanpak die moet leiden tot co-innovatie. Zakelijke flexibiliteit en ‘out-of-the-box’ wetenschappelijke inzichten zijn twee belangrijke elementen die bijdragen aan co-innovatie. De workshop vormt hierbij een netwerkplatform voor ICT-onderzoekers en het bedrijfsleven.    

Voor wie
Deelnemers van de workshop komen uit diverse vakdisciplines vanuit het ICT-onderzoek. Een diversiteit aan kennis en expertise is daarom beschikbaar om de ICT-gerelateerde uitdagingen vanuit het bedrijfsleven op een snelle en creatieve manier het hoofd te bieden.

In navolging van eerdere succesvolle workshops zijn NWO en STW op zoek naar interessante cases. De stuurgroep daagt wetenschappers en bedrijven uit om industriële cases aan te leveren op het gebied van ICT-onderzoeksvraagstukken, applicaties en technieken. De case kan aangeleverd worden door een wetenschappelijke onderzoeker of een bedrijf.

Tijdsplanning
5 april 2016 - Deadline indiening case proposals
Mei 2016 - Selectie van 5 voorstellen en aanstelling teamleiders
Juni 2016 - Bekendmaking cases en oproep van deelname
September 2016 - Samenstelling teams
Nov/Dec 2016 - ICT with Industry 2016 (locatie wordt nog bevestigd)

Meer informatie en aanvraagformulier: Call for case proposals

Partners