16-03-2016

Eerste sprekers en derde thema Big Data Expo 2016 bekend

Deel dit bericht

Woensdag 21 en donderdag 22 september vindt de Big Data Expo 2016 plaats. Op 1 mei wordt zowel de exposantenlijst als het programma bekend gemaakt en bezoekers kunnen zich vanaf die datum aanmelden.

In mei wordt het volledige programma voor de Big Data Expo gepubliceerd, het eerste paar sprekers is nu al bekend.

Yory Wollerich van Bol.com: Iedere klant winkelt in zijn persoonlijke winkel
Big data speelt bij bol.com een belangrijke rol in het personaliseren van de website. Op deze manier kunnen we elke klant laten winkelen in een eigen persoonlijke winkel. Deze lezing gaat dieper in op hoe big data gebruikt kan worden als competitive advantage, bijvoorbeeld door gebruik te maken van gedetailleerdere klantprofielen. Daarnaast zullen de key succes factoren van de intelligence capability besproken worden.

Martine van den Berg, Google: Big Data, de hype voorbij
Big Data is een hype - en daar is niets op tegen. Maar toch heeft het voor veel bedrijven de belofte nog niet kunnen waarmaken. Waarom is het zo moeilijk om de echte waarde van Big Data te realiseren? Hoe kom je voorbij het punt van grote investeringen en ingewikkelde trajecten?
Google hield zich al bezig met Big Data voordat het begrip was uitgevonden. Google = Big Data. Al meer dan vijftien jaar biedt het bedrijf online diensten die enorme volumes data genereren. Google weet dus als geen ander hoe je met slimme technologie en een vooruitziende blik data in waardevolle informatie kan veranderen. Een kijkje in de keuken - of beter - het bos van Google.

Derde thema Big Data Expo 2016: Improve Customer Experience with Big Data
Anno 2016 verwacht een klant een ultieme klantbeleving. Geen algemene homepage meer, maar de voor die ene specifieke klant de relevante aanbieding waar hij niet omheen kan. Voor optimaal gebruik van Big Data is deskundigheid vereist. Deze expertise is te vinden tijdens het thema ‘Improve Customer Experience with Big Data’ op woensdag 21 september 2016 tijdens de Big Data Expo in Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie: http://www.bigdata-expo.nl/nl

Tags:

Event, Big Data

Company:

Big Data Expo

Partners